logo reserveringssysteem

Verhuur Padel- en binnenbanen QuickTennis / Tenniscentrum Oldenzaal

Handleiding

Handleiding voor het reserveren van een padel- of baan in de blaashal.

Vooraf:

Het reserveren en huren van een baan in de blaashal, baan 9 t/m 12, kan alleen gedurende de periode tussen 1 oktober en 1 april. 
Het reserveren en huren van een padelbaan kan gedurende het gehele jaar.

Het huren van een baan in de blaashal is niet gebonden aan een  lidmaatschap van QuickTennis. Deze banen zijn, tegen betaling, voor een ieder toegankelijk.

Het huren van een padelbaan kan op basis van een uitgebreid lidmaatschap van QuickTennis, een lidmaatschap van QuickTennis-Padel of op basis van incidentele huur. In het laatste geval betaalt u het verschuldigde bedrag middels een Idealbetaling. Dat gebeurt direct bij het maken van uw reservering.

Reserveren:
U gaat, of bent er al, naar tco.baanhuur.nl. Let op!! Zonder het gebruik van “www.” 
U ziet dan het weekschema van de huidige week. De groene vakken zijn uren waarop de baan beschikbaar is.

Bent u voor het eerste op deze site, kies dan bovenaan in het scherm, voor “Registreren”. U maakt daar een “ account”  aan. Met dat account kunt u nu, en later, snel inloggen en reserveren. 

Nu u een account heeft handelt u als volgt: 
U selecteert nu een dag en een tijd door met de muisaanwijzer in een tijdvak te klikken, de muisknop ingedrukt te houden en naar rechts of links te slepen door de gewenste tijd vast te leggen. (Bijv. U klikt op donderdagavond in het blokje van 19:00 uur. Daarmee reserveert u een half uur. Wilt u langer dan een half uur spelen houdt u de muisknop dus ingedrukt en sleept naar rechts om ook het half uur tot 20:00 uur te selecteren. Dan laat u de muisknop los.

Na dit klikken verschijnt het scherm waarop u kunt inloggen. Vul dus hier uw mailadres en wachtwoord in.

Er verschijnt een informatievenster waarin u wordt gevraagd of u de vermelde dag en tijd wilt reserveren. U klikt dan op “Nu reserveren” .

Vervolgens krijgt u een scherm met nogmaals de vastgelegde gegevens voor uw reservering.

U controleert nog een keer de gegevens en klikt op “Volgende”.  

In het nu verschenen scherm klikt u onderaan bij het hokje “Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden”. (Zie elders op de site) en klikt vervolgens op “ Reserveren”.

Volg nu de stappen op het scherm om, indien van toepassing, de betaling af te handelen.

Dan wordt u op het scherm bedankt voor uw reservering.

Registreren
Als u voor de eerste keer een reservering wilt maken dient u zich eenmalig te registreren. U vult hier uw naam, adresgegevens en e-mailadres in. Naar het opgegeven e-mailadres zal een link worden verzonden om uw wachtwoord in te stellen.

Inloggen en wachtwoord opvragen
Om een reservering te maken dient u ingelogd te zijn. U kunt inloggen door in het menu op de knop "Inloggen" te klikken. Indien u uw wachtwoord bent vergeten klik dan ook in het menu op de knop "Inloggen" en klik vervolgens op "Wachtwoord vergeten" om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Een reservering maken
Om een baan te reserveren zoekt u eerst in het "Weekoverzicht" één of meerdeere beschikbare tijden (groene blokken). Door middel van drag and drop kunt u de gewenste tijdvakken en banen selecteren. Dit doet u door, met uw linker muisknop ingedrukt gehouden, over de velden te slepen en los te laten. Ook is het mogelijk om direct via de knop "Reserveren" een gewenst datum en tijdstip te reserveren.

Hoe komt het dat ik niet kan inloggen?
Indien u bij het inloggen een foutmelding krijgt kan dit twee oorzaken hebben:
1. U heeft nog geen account. Als u voor het eerst op deze site een baan wilt huren heeft u een account nodig. Om een account te maken klik op registreren.
2. Uw wachtwoord werkt niet. Misschien bent u uw wachtwoord vergeten. Klik hier om uw wachtwoord opnieuw aan te vragen.